saci vidat haine 2018

Saci vidat haine – o solutie simpla de a economisi spatiu in gospodarie, protejand in acelasi timp hainele de factorii nocivi din mediul extern.

Sacii vidati folositi pentru a stoca hainele, sunt o modalitate simpla de a economisi spatiu in gospodarie. Ei sunt utili in special pentru depozitarea materialelor moi si voluminoase.

Saci vidat haine – economiseste 75% spatiu in gospodarie

Acesti saci vidat haine sunt, de asemenea, utili pentru stocarea obiectelor care nu sunt adesea necesare si a caror depozitare ar ocupa in mod normal o cantitate mare de spatiu.

In plus, unii saci vidat haine sunt destinati sa mentina hainele portejate de umezeala, mirosuri neplacute, mucegai, parf, molii, etc.

Ei reprezinta o optiune practica pentru depozitarea pe termen lung, pentru calatorii si pentru organizarea generala a casei.

Nu e un secret pentru nimeni ca impachetarea hainelor in valiza atunci cand calatorm este unul dintre cele mai complicate. Uneori, spatiul valizei noastre devine insuficient si suntem fortati sa luam mai putine lucruri in calatoria noastra, fie cu masina, cu trenul, fie cu avionul. Exista mai multe accesorii de calatorie care faciliteaza aceasta sarcina. Cu acesti saci vidat haine inovatori, calatoriti confortabil si asigurati protectia maxima a hainelor.

Sacii vidati ofera un spatiu (pana la 75%) datorita imbracamintei dvs. care va fi perfect comprimata in vid. Deci, daca nu stiati, exista o modalitate excelenta de a va impacheta hainele in saci vidat haine.

Cum folosim saci de vidat haine

Aceasta metoda de ambalare in vid este destinata oricui, de la oameni care doresc sa economiseasca spatiu pentru a stoca articole de uz casnic, pana la cei al caror stil de viata accelerat nu va permite sa transportati mai mult de o valiza in timpul calatoriilor.

In afara de avantajul de a fi un obiect ieftin, util si de inalta calitate, functionarea sa este foarte simpla, deoarece acestia sunt echipati cu un sistem de duze si supape, in mod normal compatibile cu toate tipurile de aspiratoare

Trebuie doar sa conectati supapa la sistemul de duze activ, iar hainele dvs. vor fi stocate in vid in cateva secunde, reducand volumul cu pana la 75%.

saci vidat haine

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *